Acompanyament dietètic saludable i personalitzat

Vols perdre pes i guanyar salut?

A La Marieta t’oferim un acompanyament dietètic saludable i totalment personalitzat.

És “saludable” perquè no creiem en les “dietes miracle” ni en les restriccions alimentàries. Perdre pes no ens ha d’abocar a un espiral de sacrificis i patiment, sinó tot el contrari, ha de ser sinònim de cura i de benestar.

I és “totalment personalitzat” perquè t’acompanyem a fer el canvi d’hàbits que necessitis, sempre en funció dels teus objectius i les teves necessitats, i tenint en compte també com és la teva vida: quins horaris fas, si menges a casa o fora, si tens temps per a cuinar i t’agrada o no, si cuines per una persona o per a tota la família, si t’agraden més certs aliments que d’altres.

Es tracta que, respectant els passos que són necessaris per a assolir els objectius desitjats, la dieta s’adapti a tu, i no a l’inrevés.

Oferim dietes que s’adapten realment a les teves necessitats i possibilitats. Entenem que aquesta és l’única manera de què siguin realistes i efectives.

També tindrem en compte si tens alguna intolerància alimentària, preferència per una dieta vegetariana o vegana, o si fas esport.

El preu de la consulta inclou un pot de flors de bach si valorem que hi ha barreres de caire emocional que cal treballar.

A més a més, tenim un ampli coneixement de la suplementació natural que et pot ajudar a superar els obstacles que tinguis.

En tot això, és clar, sempre hi tindràs l’última paraula. Nosaltres posem tots els recursos al teu servei, tu decideixes.

I recorda que si tens necessitats més específiques, per exemple perquè hi ha alguna patologia o malestar que voldries abordar mitjançant la dieta, t’atendrem amb la mateixa filosofia a la consulta de Naturopatia.

A La Marieta gaudim cuidant-te, i desitgem que tu també ho facis!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *