Cures cutànies Dr.Hauschka

Les cures cutànies Dr.Hauschka, són un tractament intensiu que equilibra, vitalitza i normalitza les funcions pròpies de la pell.

Aquestes funcions i necessitats van canviant segons l’edat i el quadre cutani de cadascú.

Són un ritual nocturn, que estimula la capacitat de regeneració de la pell i ajuden a trobar el camí cap al benestar.

La pell està sotmesa i reacciona, a influències externes com els canvis de temperatura o a la pol.lució, i a les internes, com els canvis hormonals o emocionals.

I les cures, ofereixen un impuls per solucionar aquests desajustos.

Així quan fem la cura, la pell seca aprèn com mantenir-se hidratada i nodrida, la pell sensible s’enforteix, la pell grassa i amb impureses redueix la producció de grassa i la queratinització excessiva.
La pell flàccida i amb arrugues recupera la lluminositat i fermesa, a la menopausa redueix i clama les vermellors i els problemes de pigmentació.

Les cures, són un tractament nocturn intensiu que fem durant 28 dies, que són els que tarda en regenerar-se, i depenent de l’edat i les necessitats de cada pell, d’una a vàries vegades l’any.

A mi m’agrada molt aconsellar-les quan una clienta s’inicia a la cosmètica natural o als productes de Dr. Hauschka per primera vegada, ja que ajuda a netejar la pell dels tòxics acumulats, fa un reset que permet a la pell assimilar molt millor els principis actius, que li apliquem.

També són de gran ajuda als canvis d’estació, especialment a la primavera, ja que enforteixen i preparen la pell per l’exposició solar, evitant que es facin taques.

Fetes amb una base aquosa s’apliquen amb la pell ben neta i després ja no es posa res més.

També es poden fer servir per donar un efecte flaix si tenim un sopar, o un dia volem fer molt bona cara.

La seva formula, amb extractes de plantes medicinals, aigua salina termal, gelea reial, i pedres i gemmes precioses com la plata, turmalina blava, o l’or, ofereixen un tractament intensiu a les pells que requereix un plus per normalitzar-se.

Si vols saber més sobre totes les cures Dr.Hauschka i el ritual de bellesa, no dubtis en contactar amb nosaltres i apuntar-te al taller que fem el dia 21 de març.

Mar,

Directora i fundadora de La Marieta

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *