Fer dieta és molt més que perdre pes

Fer dieta va molt més enllà de perdre pes, és aprendre a menjar bé i guanyar qualitat de vida. Vols que t’ajudem en aquest procés?

Fer dieta no implica, en absolut, deixar de menjar i, molt menys passar gana. Fer dieta consisteix en combinar adequadament els aliments per millorar la digestió i assimilació de nutrients, conèixer la proporció adequada de cadascun i quines són les millors maneres de cuinar-los. En realitat, és un acte de presa de consciència, d’observació i de compromís amb un mateix.

Una part molt important de La Marieta és l’assessorament nutricional i les dietes que realitzem a la consulta. Sabem que un estil de vida saludable i satisfactori passa per molts aspectes i es construeix a base d’hàbits que ens fan sentir bé.

De tots ells, l’alimentació és un dels més importants, i sentir-te bé amb el que menges, que et nodreixi i ho digereixis bé, és fonamental.

Et proposo 2 Plans que em dissenyat per fer-te les coses fàcils:

Pla “Guanya qualitat de vida”:

Per qui vol perdre pes, aprendre a menjar bé i/o adquirir bons hàbits alimentaris.

  • 1  visita d’1 hora, on es recull la teva història alimentària, estat de salut i s’inicia amb la reeducació alimentària i pautes dietètiques.
  • 5  seguiments de 30 minuts, on et sentiràs acompanyat en el procés, es farà un control del pes (si es necessita), resoldrem dubtes que puguin anar sorgint, aprendràs a controlar l’ansietat, i es continuarà amb la reeducació alimentària.

Cost 150€

Pla “Combinat reductor exprés”:

Per qui vol perdre pes de manera ràpida i saludable però no vol aprofundir en un canvi d’hàbits més profund.

  • 4 visites de 30 min
  • 4 Massatges reductors de 30 min

En aquest Pla, les visites amb la dietista estaran enfocades a fer una dieta hipocalòrica saludable i supervisada, i s’entregarà 4 menús equilibrats setmanals, un per setmana i es farà un seguiment de la dieta. Tot pensat per posar-t’ho fàcil.

Els massatges reductors seran de cames, natges i abdomen i es faran amb olis de tractament.

Cost 200€

Demana hora, ARA és el moment!

933 68 59 75

1 comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *