La Botiga

A la botiga tenim tot el que necessites per posar en pràctica l’estil de vida La Marieta.

La selecció que trobaràs és una part molt important de la nostra feina perquè volem els millors productes, amb ingredients de primeríssima qualitat, d’empreses compromeses amb el medi ambient i sempre amb el segell que avali la procedència orgànica.

COSMÈTICA ORGÀNICA I NATURAL

experts en anti-aging natural tenim una bona selecció d’alta cosmètica orgànica, maquillatge formulat amb pigments i olis naturals, i productes per pells sensibles, amb rosàcia i atòpiques. Pel cabell, una gama extensa sense parabens, parafines ni silicones, i un gran assortit de gels de dutxa, cremes i olis per cuidar la pell dels mes petits i la teva.

SUPLEMENTS NUTRICIONALS

per ajudar al nostre cos en moments concrets ja sigui per fatiga, estres, embaràs, carències o excessos.

SUPERFOODS

aliments amb una gran concentració de vitamines, minerals, aminoàcids, omega 3, 6 i 9, que són el complement ideal per afegir als sucs, batuts, muslis, amanides i donar-nos un plus a la nostra alimentació diària, i al ser un aliment sabem que el nostre cos l’assimilarà ràpidament.

NADONS I EMBARÀS

és una etapa molt important per establir hàbits saludables ja que la dona embarassada ha de tenir cura en tot allò que menja i s’aplica a la pell pel bon desenvolupament del nadó. El tòxics que conté la cosmètica convencional poden ser un problema pels nadons al no tenir unes defenses encara formades.

Demanar hora:

Espai de benestar

Sabem que la salut és un estat de BENESTAR i l’atenció i cura d’un mateix ho fan possible.
L’equip de professionals de la Marieta t’ajudem a trobar el teu benestar personal.

Ens agrada cuidar-te

M'agrada molt la Marieta. Jo ja fa un temps que he iniciat canvis en el meu estil de vida i venir a la Marieta m'agrada perquè sempre aprenc coses noves sobre alimentació, cosmètica, novetats en el sector, en definitiva com cuidar-me per tenir més vitalitat i energia. I el tracte és excel·lent.

Sílvia Ferrando,Les Corts

Vaig ser recomanada per una amiga, ja que tinc molts problemes a la pell i no trobava res que m'anés bé. Gràcies a l'equip de la Marieta he millorat moltíssim, em vaig posar a les seves mans i vaig seguir tots els seus consells i es espectacular com he millorat, la qualitat del servei i dels productes que venen es excellent, i el tracte proper i professional. Ens veiem aviat.

Maria Sala,Gràcia

Conozco a Mar desde hace tiempo y venir a verla a ella y a su equipo me pone simpre de buen humor. Dispuestas a yudar, encuentran siempre una solución a lo que me pase, sus consejos me han ayudado muchísimo y los productos que tienen son de muy buena calidad. Es una experiencia que se tiene que vivir.

Guaxara Medina,Sant Gervasi