La Botiga

T'ensenyen una rutina de bellesa amb alta cosmètica botànica

La selecció que trobaràs és una part molt important de la nostra feina perquè volem els millors productes, amb ingredients de primeríssima qualitat, d’empreses compromeses amb el nostre benestar i el del planeta.

COSMÈTICA ORGÀNICA I NATURAL

Expertes en la cura de la pell, tenim una selecció d’alta cosmètica orgànica.

Oferim cosmètics de qualitat, formulats amb ingredients botànics, rics amb àcids grassos essencials, aromateràpia i extractes vegetals altament efectius.

El nostre lema és, pocs productes però efectius. No necessites molts productes però si els adequats a la teva pell.

La pell és molt agraïda, si aprens a escoltar-la i tens una rutina que aporti els nutrients que necessita.

NUTRICOSMÈTICA

És tan important una bona cosmètica que nodreixi la pell, com una bona alimentació que també ho faci.

I si ho acompanyem de nutricosmètica, és a dir suplements nutricionals que aportin nutrients a la pell, la notarem més hidratada, oxigenada i lluminosa.

Tenim una línia de nutricosmetics en format pols o càpsules, que protegiran la teva pell del d’any oxidatiu.

Demanar hora:

Espai de benestar

Sabem que la salut és un estat de BENESTAR i l’atenció i cura d’un mateix ho fan possible.
L’equip de professionals de la Marieta t’ajudem a trobar el teu benestar personal.

Ens agrada cuidar-te

M'agrada molt la Marieta. Jo ja fa un temps que he iniciat canvis en el meu estil de vida i venir a la Marieta m'agrada perquè sempre aprenc coses noves sobre alimentació, cosmètica, novetats en el sector, en definitiva com cuidar-me per tenir més vitalitat i energia. I el tracte és excel·lent.

Sílvia Ferrando,Les Corts

Vaig ser recomanada per una amiga, ja que tinc molts problemes a la pell i no trobava res que m'anés bé. Gràcies a l'equip de la Marieta he millorat moltíssim, em vaig posar a les seves mans i vaig seguir tots els seus consells i es espectacular com he millorat, la qualitat del servei i dels productes que venen es excellent, i el tracte proper i professional. Ens veiem aviat.

Maria Sala,Gràcia

Conozco a Mar desde hace tiempo y venir a verla a ella y a su equipo me pone simpre de buen humor. Dispuestas a yudar, encuentran siempre una solución a lo que me pase, sus consejos me han ayudado muchísimo y los productos que tienen son de muy buena calidad. Es una experiencia que se tiene que vivir.

Guaxara Medina,Sant Gervasi