La Consulta

No creiem en les restriccions alimentàries, ni en les dietes a corre cuita, volem que et mantinguis en el teu pes perquè has après a cuidar-te, aquesta es la nostra missió.

Si vols que t’acompanyem d’una manera individualitzada cap a un estil de vida mes satisfactori o solucionar els teus problemes de pes i salut, som un equip de professionals en l’àmbit de la SALUT NATURAL i podem ajudar-te.

DIETES PERSONALITZADES

T’ensenyem hàbits alimentaris saludables per aplicar cada dia, ho diem reeducació alimentària, aprendràs a menjar bé.

També oferim assessorament per qui vol fer un canvi cap al veganisme, vegetarianisme o qui per necessitats puntuals com embaràs, rendiment esportiu, dejuni, vol un acompanyament.

 NATUROPATIA

A vegades amb un canvi d’alimentació no n’hi ha prou i es requereix una visió més amplia del teu estat de salut. La naturopatia és la medicina natural, la que s’ajuda de plantes i suplements alimentosos per ajudar a qui ho necessita.

 

  • Dietes
    60min
    60€

Demanar hora:

Espai de benestar

Sabem que la salut és un estat de BENESTAR i l’atenció i cura d’un mateix ho fan possible.
L’equip de professionals de la Marieta t’ajudem a trobar el teu benestar personal.

Ens agrada cuidar-te

M'agrada molt la Marieta. Jo ja fa un temps que he iniciat canvis en el meu estil de vida i venir a la Marieta m'agrada perquè sempre aprenc coses noves sobre alimentació, cosmètica, novetats en el sector, en definitiva com cuidar-me per tenir més vitalitat i energia. I el tracte és excel·lent.

Sílvia Ferrando,Les Corts

Vaig ser recomanada per una amiga, ja que tinc molts problemes a la pell i no trobava res que m'anés bé. Gràcies a l'equip de la Marieta he millorat moltíssim, em vaig posar a les seves mans i vaig seguir tots els seus consells i es espectacular com he millorat, la qualitat del servei i dels productes que venen es excellent, i el tracte proper i professional. Ens veiem aviat.

Maria Sala,Gràcia

Conozco a Mar desde hace tiempo y venir a verla a ella y a su equipo me pone simpre de buen humor. Dispuestas a yudar, encuentran siempre una solución a lo que me pase, sus consejos me han ayudado muchísimo y los productos que tienen son de muy buena calidad. Es una experiencia que se tiene que vivir.

Guaxara Medina,Sant Gervasi