la pell, reflex d’el teu interior

Recentment es parla del fet que la pell i el cervell estan íntimament relacionats.

S’ha vist que provenen del mateix teixit embrionari i es comuniquen per neurotransmissors, que fa que hi hagi una relació molt estreta entre les fibres nervioses i les cèl·lules de la pell.

És per això que quan estem amoïnats, o amb més estres, broten els problemes de pell com èczemes, dermatitis, pell opaca….

Les investigacions neuro dermatològiques, han demostrat que a la pell, igual que al cervell se segreguen endorfines, que són missatgeres de plaer i benestar, i poden també, estimular les cèl·lules que participen en el retard de l’envelliment.

Tenint en compte el poder de les emocions en la nostra pell, Esential Aroms ha desenvolupat una gama de productes on els olis essencials, els extractes de fruites, plantes fresques i els olis vegetals de primera pressió en fred, fan una defensa diària a la nostra pell.

Aquesta línia de cosmètics li han posat el nom de Bellesa Conscient, i m’encanta, ja que significa ser conscient del que ens apliquem a la pell, i a la vegada ser-ne responsables.

La nostra pell el que necessita són nutrients que arribin a la cèl·lula, per tal que es pugui oxigenar i nodrir bé, igual com passa quan ingerim un bon aliment.

I al mateix temps, que no agredeixin i ens ajudin a mantenir sa i dens el mantell hidra lipídic, que és la barrera protectora de la nostra pell, i és el nostre tresor més preuat, és la nostra flora cutània.

Nutrients que tenen cura de la pell són els àcids grassos essencials que els trobem en els olis vegetals i macerats de primera pressió en fred, les ceramides també presents en olis vegetals, els olis essencials, els fito-esterols de les fruites, carotenoides de les algues o extractes de flors i plantes.

Si la pell està sana, no es veurà tan afectada per contaminants com la pol·lució, plom, dioxines, o per aspectes emocionals o ambientals, ja que farà de barrera protectora. Aquí hi juga un paper molt important la cosmètica orgànica que està lliure de tòxics, la resta va en contra de tot el que estic explicant, ja que aporta encara més complicacions a la pell.

Característiques que ressaltaria de la línia de cosmètics Bellesa Conscient:

Gran poder d’hidratació gràcies a un emulsionant extret de l’oliva que permet que els ingredients arribin a les capes més profundes, i s’aconsegueixen 12 hores d’hidratació.

Protecció UVA procedent de les algues vermelles que neutralitzen la foto-oxidació i són reparadores de l’ADN cel·lular, a la vegada que contenen gran contingut de carotenoides.

Acció antitaques gràcies a la Betaïna de la remolatxa, que és també un calmant per la pell i incrementa la producció de col·lagen tipus I.

– Contenen oli de la camelia japonica, un oli extremadament pur que promou la formació de col·lagen, redueix arrugues i calma la pell.

Àcid hialurònic vegetal d’alta absorció, que estimula la síntesis de pro-col.lagen i millora la fermesa de la pell.

Hi ha quatre línies de productes, una per pell seca, sensible, mixta i la pro-col·lagen.

Productes de primeríssima qualitat fets a Lleida amb la més alta tecnologia i ingredients d’altíssima qualitat, que pots provar i conèixer si vens a la botiga, ja que tenim tester de tot.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *