Mascaretes Facials Dr. Haschka, quina és la teva?

Les mascaretes són un tractament intensiu que t’ajuden a millorar la teva pell.

Ja sigui perquè tens necessitats puntuals degudes a més cansanci, sensibilitat, impureses, taques, o perquè vols donar  a la teva pell un plus al teu tractament diari.

Ens aporten més concentració de principis actius que les cremes, i al deixar-les actuar un mínim de 20 minuts, tots els preuats ingredients son absorbits per la dermis fen l’efecte desitjat.

T’explico les 5 mascaretes de Dr. Hauschka perquè son meravelloses.

Pots fer-les una vegada a la setmana o si ho necessites, això ja ho valoraríem, pots aplicar-les com a crema de dia o barrejar-les a amb la teva crema durant un temps, per fer més intensiu el teu tractament diari.

MASCARETA PURIFICANT

La mascareta purificant és ideal per a tots els quadres cutanis, però especialment està indicada per a pells amb impureses, mixtes i amb porus dilatats.

L’efecte d’aquesta mascareta es nota des de la primera aplicació. Formulada amb extracte de caputxina i hamamelis, neteja els porus en profunditat, purifica i dissol toxines. També calma les zones enrogides i baixa la inflamació, en cas de pell sensible, reactiva o acneica.

Aquesta mascareta es presenta en forma de pols fina, cosa que a mi m’encanta, ja que ens permet barrejar-la amb altres productes segons l’efecte desitjat o el tipus de pell.

Si volem un efecte purificant encara més intensiu, recomano preparar abans la pell amb el concentrat de vapor facial.

MASCARETA REJOVENIDORA

La mascareta rejovenidora harmonitza les funcions cutànies i m’agrada molt la seva textura fluida i  que s’absorveix molt ràpidament.

Serveix en qualsevol quadre cutani però està especialment indicada en pells apagades, amb porus oberts, reactives i sensibles.

Ajuda a cicatritzar i minimitzar marques d’acne i taques, tanca porus , calma i descongestiona la pell enrogida, inflamada i sensible i aporta lluminositat en pells apagades.

Tot això gràcies a la seva fórmula amb llavors de codony, oli d’os d’albercoc, extracte de camamilla, oli de jojoba, extracte de pastanaga, pròpolis i clorofil·la (aquesta última oxigena molt la pell).

MASCARETA REAFIRMANT

La mascareta reafirmant proporciona l’impuls regenerador a les pells exigents que necessiten regeneració cel·lular i hidratació.

Molt bona per pells que han perdut elasticitat, densitat i fermesa.

Els seus valuosos components: aigua de roses, extracte de pètals de roses, cera de roses, oli essencial de roses, cera d’abelles, mantega de mango, oli essencial de roses i extracte d’algues marines, ajuden a recobrar l’equilibri de la pell, reforçant-la i vivificant-la.

La pell recobra un aspecte terç i suau, alhora que recupera la seva capacitat de retenir aigua.

MASCARETA CALMANT

La mascareta calmant ajuda a restablir l’equilibri natural de la pell.

Està especialment formulada per donar confort a la pell irritada, que tendeix a l’enrogiment i a la inflamació a causa de l’estrès o de les agressions externes com el fred , canvis de temperatura o la pol·lució.

La seva fórmula a base de plantes medicinals calma la pell i proporcionen un tipus d’àcids grassos essencials, necessaris per produir substàncies antiinflamatòries.

Amb els preuats olis de mantega de karité, macadàmia i coco, així com extracte de llavor de cydonia i hamamelis, ajuden a mantenir la hidratació de la pell.

La pell es mostra visiblement enfortida, descansada i calmada.

MASCARETA NUTRITIVA

La mascareta nutritiva protegeix de la sequedat i les agressions mediambientals, a les pells seques o molt seques.

Molt bona per pells amb arrugues d’expressió marcades, persones fumadores o que prenen molt el sol.

Formulada amb valuosos extractes botànics com ara la cydonia i la rosa, que regulen els processos de nutrició i hidratació i mantenen l’equilibri hidra lipídic.

El cor d’aquesta fórmula es complementa amb olis vegetals d’ametlla, alvocat i jojoba, que actuen sinèrgicament per enriquir i protegir la pell.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *