Preparem la pell per a l’estiu! Ritual recomanat per una pell radiant

He fet una selecció de productes que et poden ajudar en aquest moment de l’any, a tenir una pell bonica i cuidada, i a passar l’estiu preparada per a l’exposició més prolongada al sol i a les altes temperatures.

Crema bioactiva FP6 de Dulkamara

És una crema facial amb protecció solar i és perfecta per  aquest moment de l’any.

El seu filtre solar ens protegeix dels raigs UVA i UVB, però allò que la fa tan especial, és com enforteix la protecció natural de la pell gràcies als seus filtres biològics, que estimulen la síntesi de la melanina.

La teva pell anirà millorant la seva tolerància al sol, enfortint-se de forma natural, i estarà preparada per al sol d’estiu, prevenint eritemes, arrugues i taques, a més de lluir un bronzejat més uniforme i natural.

Altres virtuts d’aquesta crema, són les propietats reparadores i calmants, i el seu efecte reafirmant gràcies al silici que conté del bambú.

És una molt bona hidratant facial, que a la vegada et prepara per a l’exposició solar.

Oli de massatge CELULITIC

Ideal per combatre la cel·lulitis, reduir volum i millorar la circulació, i fet amb els millors olis perquè la teva pell els pugui absorbir més profundament.

Conté olis essencials de palma-rosa, sàlvia, xiprer, pastanaga i gerani entre d’altres, i olis vegetals verges de 1ª pressió en fred, de nou de macadàmia, sèsam, i extracte lipídic de fucus.

Tots aquets ingredients, el fan meravellós per combatre i reduir la pell de taronja de les cames i panxa, a la vegada que hidrata la pell i en millora la circulació.

Es important fer un massatge amb moviments circulars, per tal que penetri i pugui fer el seu efecte drenant i reductor, i amb l’oli et ve de regal una ventosa, que t’ajudarà amb el massatge.

Betacaroté

A la primavera la nostra pell que s’ha passat tot l’hivern tapada, es comença a exposar al sol.

I si tenim una pell blanca, amb tendència a fer taques, sensible o senzillament volem tenir un bronzejat saludable, hem de protegir-nos correctament.

I com molt bé fem, ens posem un protector solar, vigilem no exposar-nos al sol en hores fortes, i molt important ens hi exposem d’una manera gradual.

Tot això està molt bé, però jo hi afegeixo un suplement de betacarotè, perquè m’aporta una protecció des de dins.

El betacarotè és un antioxidant que impedeix l’oxidació cel·lular i la formació de radicals lliures, que són els responsables de l’envelliment.

Activa la melanina de la pell, és un protector natural dels raigs solars, evita taques cutànies i aporta hidratació i elasticitat, gràcies a la seva acció sobre la síntesi del col·lagen.

Jo l’aconsello d’abril a l’agost, i també actua a nivell de vista i mucoses.

Balsam netejador de Jane Apothecary

Nova marca a La Marieta que és senzillament meravellosa.

Destaco el netejador en aquest moment de l’any, per la seva gran capacitat de neteja al ser un bàlsam de consistència oliosa, el que permet atrapar molt bé les restes de maquillatge, pol·lució i molt important del protector solar.

Els protectors solars naturals, estan fets de petites partícules de pols de mineral que es dipositen a la pell, i s’han d’eliminar molt bé a la nit.

La seva olor als olis essencials de lavanda i aranja roja i la seva textura sedosa i amorosa fan del ritual de neteja un plaer, ah! i la muselina de cotó orgànic per eliminar-ho és molt agradable.

Exfoliant de Mamita Botanical

Una altra incorporació a la botiga, feliç de tenir Mamita Botanical, una marca de Barcelona.

El seu exfoliant amb arrurruz , cúrcuma, karité i cítrics, m’ha agradat molt, ja que elimina les cèl·lules mortes i hidrata a la vegada.

Jo no soc partidària d’exfoliar tot l’any, és un gest que hem de saber quan i com fer-ho, ja que ens podem agredir la delicada pell del rostre.

El tipus de pell i l’edat també marcaran la freqüència, per exemple, partir dels 40 anys, la pell es regenera més lentament i l’exfoliant ajuda a aquest procés.

Però a la primavera i estiu, és el millor moment, ja que la pell s’embruta més, suem i el porus es dilata i hem d’ajudar-la a estar neta i lleugera per poder transpirar millor.

A mi m’agrada exfoliar al matí, però això va a gustos.

Si quan ho fas notes la pell irritada, envermellida mira que no estiguis fregant massa fort, o que el producte no sigui l’adequat.

Aigües florals o hidrolats

De roses, romaní, lavanda, farigola o sempreviva, cada una amb els seus beneficis per la pell, organisme i emocions.

Jo les vaporitzo sobre la pell, a la nit i matí després de la neteja, i durant el dia, quan em noto la pell cansada, resseca per l’aire condicionat, acalorada per fer esport, i quan vull parar un moment i connectar amb mi mateixa.

Les aigües florals estan impregnades de les molècules aromàtiques de la planta i ens ofereixen els seus efectes terapèutics i energètics.

Son molt més que un tònic per la pell, el seus beneficis podem notar-los a nivell emocional ja sigui polvoritzant-les al rostre i inhalant el seu aroma, o prenent-les per via oral.

Jo ara faig servir la de sempreviva per calmar la pell i la de romaní per activar circulació de cames i braços.

Olis cosporals

Els olis evitent la pèrdua d’aigua de la teva pell, i la mantenen nodrida al llarg del dia.

A l’estiu que ens acostumem a dutxar més sovint i deixem assecar la pell al aire, venen molt de gust.

Els olis corporals, s’apliquen amb la pell humida una vegada has acabat la dutxa, i si pots estar uns minuts abans de vestir-te millor, et poses una bata o res, i després et vesteixes.

Si al vestir-te encara queda oli, pots retirar l’excés amb una tovallola, tot i que no se n’ha de posar gaire quantitat, millor poc i si cal repetir.

N’he triat dos:

Monoï de Tahití

Combina l’oli de coco i la flor de tiaré, és un oli efecte sec que el pots aplicar a la cara, cabell i cos, durant, abans i després de l’exposició solar.

Si l’apliques al cabell, el nodrirà i farà que no se’t castigui, i a la pell la protegirà lleugerament del sol, el clor de la piscina i de la sequedat del vent.

A mi m’agrada molt portar-lo a la platja,  me’l poso quan el sol ja no és fort, i a vegades sota el meu protector solar.

Després de la dutxa és un molt bon reparador solar i la seva olor et transportarà lluny.

Synergi rosa mosqueta i argan

És també un oli amb efecte sec, és a dir s’absorbeix molt ràpidament i al tenir la rosa mosqueta repara la pell del dany solar.

Si tens una pell amb taques aquest és el teu.

El pots aplicar a cara i cos, fa molt bona olor, i et deixa una pell bonica i nodrida.

Un truc: barreja qualsevol dels olis vegetals amb el gel d’aloe vera, i tindràs un aftersun.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *