L’ànima de La Marieta

L’ànima de la Marieta sóc jo, Mar Cochs, i neix d’una necessitat personal.

Com la majoria de persones que ens submergim en aquest apassionant món, tot va començar per un problema de salut i els inicis no van ser massa apassionants.

Jo tenia un problema a solucionar i la medicina convencional no em donava respostes i vaig iniciar un llarg camí fins trobar el que m’anava bé.

El meu cas van ser èczemes i molts problemes a la pell, de sequedat i descamació, pell grassa altres vegades, picors, molts refredats i grips, ovaris poliquístics i càndides que vaig trigar anys a eradicar.

Per sort vaig posar-me en mans d’una bona profesional de medicina natural i vaig prendre contacte amb una nova manera d’entendre la salut, i quan em va dir que retirés de la meva dieta sucre, gluten i làctics (oh! bàsicament és el que menjava) se’m va caure el món al terra.

Canvis alimentaris

Els canvis alimentaris van ser el més difícil ja que no sabia què menjar, com cuinar i on comprar les coses estranyes que serien la meva alternativa de salut.

Per això quan vaig recuperar-me vaig tenir clar que volia ajudar a persones que es trobaven en la mateixa situació que jo i que per un tema de salut tenien que fer un canvi i no sabien per on començar.

Cosmètica orgànica i natural

Però el que va consolidar aquest canvi va ser la meva gran passió per la cosmètica natural que neix quan provo per primera vegada una crema Dr. Hauschka.

Va ser immediata la sensació de benestar que em va quedar a la pell, la textura i olor, però encara més increïble veure com amb uns dies els meus problemes facials anaven millorant.

A partir d’aquí vaig anar investigant i prenent consciència de la importància que té una cosmètica que nodreixi i alimenti la pell, i del plaer que això t’aporta.

La Marieta, desde 2006

Aquest any 2016, fa 10 anys d’aquell dia, i el camí recorregut ha sigut molt llarg.

Estic immensament agraïda per tot el que he viscut i m’ha portat a ocupar-me d’una manera conscient del meu benestar personal , perquè el millor de tot es que em diverteixo i gaudeixo al màxim practicant l’estil de vida La Marieta.

Contenta de que estiguis aquí, de que t’informis i vulguis cuidar-te, i de poder ajudar-te en aquest procés cap al teu benestar personal.

Mar

Demanar hora: