Recupera el benestar i lluminositat de la pell

Ha acabat l’estiu i podem sentir la necessitat de recuperar el benestar i lluminositat de la nostra pell.

A la tardor disminueixen les hores de llum, i passem més hores en espais tancats, amb climatització artificial, i davant de pantalles.

Per altra banda, al baixar la temperatura, tendim a dutxar-nos amb l’aigua més calenta, que juntament amb les temperatures més baixes de l’exterior, poden ressecar i erosionar la pell.

Si a aquests factors, li afegim els danys que deriven dels excessos de l’estiu, la pell pot perdre la seva bona hidratació i tonicitat i en conseqüència el teixit perd flexibilitat, es resseca amb facilitat o pot desmillorar si no s’en té cura degudament.

Per contrarestar tots aquests factors jo et recomano:

Revisa si la teva crema hidratant t’aporta el confort que necessites.

La pell ara necessita més àcids grassos essencials, que els trobem en els olis vegetals de qualitat i que ens aporten protecció i nutrients a les capes més profundes de la pell.

Afegeix al teu ritual diari un producte de tractament com pot ser un sèrum, un oli facial, una mascareta o una cura cutània.

Si volem que la pell llueixi bonica hem de mimar-la, oferint-li tractaments intensius en certs moments de l’any, i els canvis d’estació en són els més adequats.

Fes un automassatge facial

T’ajudarà  a que penetrin millor els productes facials, a relaxar la tensió de la cara, a drenar toxines i el més important, a estar uns instants amb tu.

Voldria proposar-te que posis presencia en el moment que t’apliquis els productes i que l’acompanyis d’un automassatge, no necessites més d’un minut.

Amb la pell ben neta, posa el producte a la mà i escalfa’l amb les dues mans uns instants abans d’aplicar-lo.

Aplica’t el producte a tota la cara i ajuda’l a que penetri amb un massatge.

Fes moviments amplis des de dins cap enfora i de dalt a baix, insisteix en aquelles zones com mandíbula i front, que estan més tenses.

Pots ajudar-te del rodet o la gua sha, eines molt efectives per drenar toxines i relaxar la musculatura facial.

Els productes que recomano per aquest moment de l’any son:

La nova mascareta amb Probiòtics de Nourish London:

Calma i alimenta les pells desvitalitzades i sensibles. La pots fer servir també com a crema de nit.

Amb magnesi, zinc, silici i probiòtics que reforcen la barrera protectora de la pell.

La mascareta Replenish d’Apoem:

De textura extrauntuosa, a base d’oli d’oliva i romaní i encens, que il·lumina les pells apagades, desvitalitzades i flàccides.

Cura cutània de Dr. Hauschka:

Un tractament clàssic i intensiu de 28 dies amb vitamines, minerals, pedres precioses i plantes medicinals que activa les defenses cutànies i activen la regeneració cel·lular.

Crema facial Hidro-Nutirent de Dulkamara:

És amorosa i capaç de reparar les pells més castigades gràcies a l’alt contingut en àcids grassos essencials, que nodreixen les capes mes profundes de la pell.

Sèrum de Jane apotecary:

És un reparador de la pell, aporta confort, i calma vermellors i sequedat.

Bo per tota mena de pell, fins i tot les pell mixtes que acostumades a textures molt fluides, sovint amb l’arribada del fred, pateixen sequedat deguda a la manca de nutrients.

El que et proposo és que et dediquis un temps per tu, i posis presencia en el teu ritual de cura personal.

Tenir cura de la teva pell i del teu aspecte físic, és una manera d’autoconeixement, i de sentir el que la teva pell  i tu necessites.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *