Tractament facial terapèutic amb cosmètica orgànica

La cosmetòloga i cocreadora dels productes cosmètics Dr.Hauschka, Elisabeth Sigmund, que surt a la imatge, va dir :

“L’ésser humà necessita dues belleses, una interior i una exterior”

Prenent com a referència aquesta definició, i compartint-la totalment, el ritual terapèutic amb cosmètica orgànica que oferim, és un tractament subtil i profund, que respecta la individualitat de la persona, i inclou d’una manera holística tot l’organisme.

Personalitzem cada pas a realitzar, per tal que la teva pell, que és un reflex del teu interior, trobi el camí per regular-se i regenerar-se.

Fem servir els cosmètics Dr.Hauschka per realitzar el ritual, i l’estrès del dia es dissol amb els aromes i la calor de les tovalloles calentes, que anem aplicant amb moviments rítmics i fluids.

El centre del tractament és l’estimulació limfàtica, que fem amb pinzells seguint subtils moviments, i també amb rodet de Jade, Gua-sha  i unes bones mans.

Aquests moviments manuals rítmics estimulen els fluids en el teixit, mobilitzant-los per tal d’eliminar toxines i excessos,  i activen el procés de regeneració i d’harmonia de l’organisme.

No oblidem que la limfa flueix, desintoxica i enforteix el sistema immunitari, per això és tan important.

La pell recupera el seu to, es veu més lluminosa i amb una expressió facial més relaxada, són 75 minuts dedicats a tu, on la Núria Pol, la terapeuta, treballarà cara i cos, el preu 60€.

Quan el tractament acaba, fem un diagnòstic de la pell i assessorem sobre hàbits nous i saludables per mantenir una bona salut de la pell i de l’organisme, fent ús de la cosmètica natural i la medicina preventiva.

És un tractament terapèutic fet amb consciència per unes mans expertes, i uns productes que l’any passat van celebrar el 50è aniversari, pioners en la cura de la pell des d’una visió integrativa i holística.

T’animo a provar-lo, pots reservar turcant al 93 368 59 75.

 

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *