Tractaments terapèutics amb cosmètica natural

La cosmètica orgànica és la nostra passió i oferir tractaments respectuosos amb tu i la teva pell un somni fet realitat.

Els nostres tractaments, comparteixen la mateixa visió de salut natural que la resta de serveis que oferim, i mantenim la visió holística alhora d’aplicar-los.

Hem creat un espai on puguis dedicar-te un temps per tu, et mimem, tenim cura de la teva pell, t’escoltem i apliquem els beneficis de la cultura cosmètica Dr. Hauschka.

TRACTAMENTS TERAPÈUTICS

Els tractaments es fan amb cosmètica orgànica i natural, i són aptes per tot tipus de pells fins i tot pells amb èczemes, dermatitis, rosàcia i acne.

Temps per mi (75min) 65€

És un tractament personalitzat i complert, ja que es treballa cara, cos i estat emocional.

És fa una neteja facial en profunditat, es tonifica, es revitalitza i nodreix la pell, combinant tècniques manuals i productes d’alta cosmètica terapèutica.

Les muselines calentes impregnades dels banys aroma-terapèutics, t’acompanyaran durant tot el tractament, perquè els beneficis els gaudeixis també a través dels sentits.

Les tècniques de massatge facial que es fan servir, netegen des de l’interior, promovent el precés d’eliminació de toxines i líquids, i donen a la pell llum i fermesa:

  • Massatge manual oriental (Tuina/kobido) que relaxa i estimula la circulació sanguínia.
  • Estimulació limfàtica amb pinzells que drena els líquids i els tòxics subcutàniament i els condueix cap als ganglis limfàtics per a ser eliminats.
  • Gua-sha i rodet facial, un agradable massatge amb pedres minerals polides, que refresquen i reafirmen la musculatura facial.

A més a més, “Temps per Mi”, t’ajuda a relaxar i allibera l’estrès del dia a dia perquè inclou massatge pectoral, i de cames i braços.

 


Massatge circulatori i reductor (60 min) 45 € – Bonus 4 session 175€

Un massatge desintoxicant, que millora l’aspecte de la pell, redueix la cel·lulitis i activa la circulació i reduexi inflor de cames.

Es combinen diferents tècniques manuals amb olis de tractament circulatoris, reafirmats i purificats de l’organisme.

Aquest tractament inclou:

  • Raspallat en sec que estimula la circulació limfàtica i incrementa el drenatge dels teixits
  • Tècniques manuals per mobilitzar i drenar els líquids i el greix acumulat.
  • Ventosa lliscant, aquesta tècnica trenca nòduls de greix adherits i els mobilitza per facilitar-ne l’eliminació través de la circulació limfàtica.

Molt adequat per alleugerir la inflor i  la sensació de cames pesades, i per reduir la cel.lulítis.

Demanar hora:

Espai de benestar

Sabem que la salut és un estat de BENESTAR i l’atenció i cura d’un mateix ho fan possible.
L’equip de professionals de la Marieta t’ajudem a trobar el teu benestar personal.

Ens agrada cuidar-te

M'agrada molt la Marieta. Jo ja fa un temps que he iniciat canvis en el meu estil de vida i venir a la Marieta m'agrada perquè sempre aprenc coses noves sobre alimentació, cosmètica, novetats en el sector, en definitiva com cuidar-me per tenir més vitalitat i energia. I el tracte és excel·lent.

Sílvia Ferrando,Les Corts

Vaig ser recomanada per una amiga, ja que tinc molts problemes a la pell i no trobava res que m'anés bé. Gràcies a l'equip de la Marieta he millorat moltíssim, em vaig posar a les seves mans i vaig seguir tots els seus consells i es espectacular com he millorat, la qualitat del servei i dels productes que venen es excellent, i el tracte proper i professional. Ens veiem aviat.

Maria Sala,Gràcia

Conozco a Mar desde hace tiempo y venir a verla a ella y a su equipo me pone simpre de buen humor. Dispuestas a yudar, encuentran siempre una solución a lo que me pase, sus consejos me han ayudado muchísimo y los productos que tienen son de muy buena calidad. Es una experiencia que se tiene que vivir.

Guaxara Medina,Sant Gervasi