Tractaments terapèutics amb cosmètica natural

La cosmètica orgànica és la nostra passió i oferir tractaments respectuosos amb tu i la teva pell un somni fet realitat.

Els nostres tractaments, comparteixen la mateixa visió de salut natural que la resta de serveis que oferim, i mantenim la visió holística alhora d’aplicar-los.

Hem creat un espai on puguis dedicar-te un temps per tu, et mimem, tenim cura de la teva pell, t’escoltem i apliquem els beneficis de la cultura cosmètica Dr. Hauschka.

TRACTAMENTS TERAPÈUTICS

Tots els tractaments es fan amb cosmètica orgànica i natural, i són aptes per tot tipus de pells fins i tot pells amb èczemes, dermatitis, rosàcia i acne.

Temps per mi (75min) 60€

És un tractament personalitzat i complert, ja que es treballa cara, cos i estat emocional.

És fa una neteja facial en profunditat, es tonifica, es revitalitza i nodreix la pell, combinant tècniques manuals i els productes Dr. Hauschka.

Les muselines calentes impregnades dels banys aroma-terapèutics, t’acompanyaran durant tot el tractament, perquè els beneficis els gaudeixis també a través dels sentits.

Les tècniques de massatge facial que es fan servir, netegen des de l’interior, promovent el precés d’eliminació de toxines i líquids, i donen a la pell llum i fermesa:

  • Massatge manual oriental (Tuina/kobido) que relaxa i estimula la circulació sanguínia.
  • Estimulació limfàtica amb pinzells que drena els líquids i els tòxics subcutàniament i els condueix cap als ganglis limfàtics per a ser eliminats.
  • Gua-sha i rodet facial, un agradable massatge amb pedres minerals polides, que refresquen i reafirmen la musculatura facial.

A més a més, “Temps per Mi”, t’ajuda a relaxar i allibera l’estrès del dia a dia perquè inclou massatge pectoral, i de cames i braços.


Lífting natural amb Acupuntura Facial (75min) 60€ – Bonus 6 sessions ARA 330€

Tècnica oriental molt efectiva que activa el col·lagen, l’elastina i la microcirculació de la pell, millorant el to muscular, atenuant arrugues i modelant l’òval facial.

  • Estimula els teixits per atraure més sang i nutrició a la zona de la cara i del coll que té un efecte immediat en la pell que es veu més lluminosa i saludable.
  • L’acció directa de l’agulla a les zones que comencen a mostrar els signes del pas del temps permet recuperar la producció de col·lagen i d’elastina, la pell recupera tonicitat i les arrugues s’atenuen.
  • Lluita contra la flaccidesa, un dels signes més evidents de l’envelliment. L’estímul de l’agulla sobre els músculs de la cara provoca petites contraccions musculars que recuperen part de la seva tonicitat.

Massatge circulatori i reductor (60 min) 50 € – Bonus 6 sessions 250€

Un massatge desintoxicant, que millora l’aspecte de la pell i redueix la cel·lulitis en les zones on habitualment s’acumula.

Es combinen diferents tècniques manuals amb olis de tractament circulatoris, reafirmats i purificats de l’organisme.
Aquest tractament inclou:

  • Raspallat en sec que estimula la circulació limfàtica i incrementa el drenatge dels teixits
  • Tècniques manuals per mobilitzar i drenar els líquids i el greix acumulat.
  • Ventosa lliscant, aquesta tècnica trenca nòduls de greix adherits i els mobilitza per facilitar-ne l’eliminació través de la circulació limfàtica.

Molt adequat per alleugerir la inflor i  la sensació de cames pesades, i per reduir la cel.lulítis.

 

 

 

 

Demanar hora:

Espai de benestar

Sabem que la salut és un estat de BENESTAR i l’atenció i cura d’un mateix ho fan possible.
L’equip de professionals de la Marieta t’ajudem a trobar el teu benestar personal.

Ens agrada cuidar-te

M'agrada molt la Marieta. Jo ja fa un temps que he iniciat canvis en el meu estil de vida i venir a la Marieta m'agrada perquè sempre aprenc coses noves sobre alimentació, cosmètica, novetats en el sector, en definitiva com cuidar-me per tenir més vitalitat i energia. I el tracte és excel·lent.

Sílvia Ferrando,Les Corts

Vaig ser recomanada per una amiga, ja que tinc molts problemes a la pell i no trobava res que m'anés bé. Gràcies a l'equip de la Marieta he millorat moltíssim, em vaig posar a les seves mans i vaig seguir tots els seus consells i es espectacular com he millorat, la qualitat del servei i dels productes que venen es excellent, i el tracte proper i professional. Ens veiem aviat.

Maria Sala,Gràcia

Conozco a Mar desde hace tiempo y venir a verla a ella y a su equipo me pone simpre de buen humor. Dispuestas a yudar, encuentran siempre una solución a lo que me pase, sus consejos me han ayudado muchísimo y los productos que tienen son de muy buena calidad. Es una experiencia que se tiene que vivir.

Guaxara Medina,Sant Gervasi